Mi lesz június 27-én?

Mert valaminek lenni kell. Csillagászati vagy asztrológiai együttállásnak, karmikus rezgésnek, isteni kinyilatkoztatásnak, mit tudom én, ki miben hisz. De csak nem lehet véletlen,, hogy idén valami miatt mindenki június 27-én akar házasodni.

Az esküvős időpontjaim nagy részére minden évben legalább két megkeresés is befut, vannak időpontok, amikre három, sőt nagyritkán négy is. De még soha nem történt olyan, mint 2015. június 27-e esetében, hogy tizenegy!!! megkeresés fusson be egyazon napra.

Az első pár tavaly szeptember elején talált meg az idei június 27-ével kapcsolatban. Leültünk a szokásos szimpátiatalálkozóra, és kiderült, hogy jók az energiák, oda is, vissza is, úgyhogy le is foglalták az időpontot. Szeptember elején elkelt tehát a június 27-ém. Nem sokkal később befutott a második felkérés, ez tök természetes, mondtam, hogy, sajnos már elkelt a nap. Aztán jött a harmadik, még ez is belefér, a negyediknél kicsit furcsálltam a dolgot, az ötödiknél már kínomban nevetni kezdtem (pláne úgy, hogy a nyár többi része gyakorlatilag még üres volt), a hatodik párnak már megírtam az egész sztorit, és érdeklődtem, mit tud június 27-e, a hetediktől rezignáltan írogattam vissza, hogy a legnagyobb sajnálatomra, elkelt a nap. Mikor egy hete a tizenegyedik kérés is befutott, azt gondoltam, ez már blogra kívánkozik. Hátha van köztetek egy asztrológiában jártas ember, egy jós, egy fizikus, vagy egy lelkész, aki tudja erre a választ. Ha igen, írjátok meg mit láttok, mit éreztek.

Egyébként sokan csodálkoznak, hogy vannak párok, akik egy, sőt másfél évvel korábban elkezdik az esküvői előkészületeket, de az az igazság, hogy mind a helyszínek, mind a szolgáltatók gyorsan fogynak. Nekem mostanra egy szabad idei hétvégém maradt (és az is tök véletlenül, egy utolsó pillanatban jött időpontcsere miatt), és már jövő évre is van két foglalásom. És az a nehéz, hogy aki mostanában keres meg idei esküvővel kapcsolatban, annak nyilván az a második kérdése, hogy jó, de akkor, tudok-e ajánlani magam helyett valakit. És persze tudnék, de annak a három embernek, akit jó szívvel ajánlanék, már szintén csak 2016-os időpontjai vannak. Tehát akivel érdemes dolgozni, azt már pont hiába ajánlom.

Az én statisztikám szerint: aki előző nyáron jelentkezik, az még kábé azt foglal, amit szeretne, aki ősszel, annak még szintén szerencséje van, és a dolog decembertől kezd sűrűsödni. December végéig az időpontok 60-70 százaléka foglalt, a januárban-február elején jelentkezők még óriási szerencsével tudnak mazsolázgatni, márciustól szinte reménytelen a dolog.

De persze minden érdeklődőnek: amíg tudok, örömmel állok rendelkezésre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s